person holding green canabis
Photo by Aphiwat chuangchoem on Pexels.com

Plantație de Marihuana in Nürnberg

Ieri, pompierii profesioniști din Nürnberg au găsit mai multe plante de marijuana în timpul unei operațiuni în cartierul Maxfeld din Nürnberg.

In jurul orei 13.30, a avut loc o operațiune a pompierilor într-un bloc de locuințe din cartierul Maxfeld din Nürnberg. Locuitorii au alertat pompierii profesioniști din Nürnberg din cauza inundatii.

Pentru a limita scurgerea de apă a trebuit să fie deschis un apartament ai cărui locuitori nu se aflau acasă în acest moment. Serviciile de urgență au găsit mai multe plante de marijuana împreună cu o unitate de reproducere corespunzătoare.

Comisariatul de specialitate responsabil al poliției penale Nürnberg a preluat ancheta privind deținerea ilegală de stupefiante la fața locului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu