Planul antimașină al SPD

SPD Hesse speră să facă parte din următorul guvern de land. Și deja declară în mod clar ce ar dori să implementeze atunci!

Există un aspect care s-ar putea să nu fie pe placul a milioane de conducători auto. SPD dorește să reducă drastic traficul auto – cu cel puțin zece procente pe an. Acest lucru ar putea duce, de asemenea, la amenințarea cu interdicții de circulație. Hesse trebuie să devină un “stat pionier în ceea ce privește transformarea transporturilor”, anunță partidul în manifestul său electoral.

Aceasta a introdus deja recent o moțiune în acest sens în Landtag. Aceasta prevede: “Traficul motorizat individual nu va fi redus suficient dacă nu scade cu cel puțin 10 procente anual. Dacă această cifră nu este atinsă, trebuie luate măsuri. “Aceste măsuri pot fi, de asemenea, legate de intervenții proporționale în drepturile private.”

La putere cu un plan anti-mașină!

DOCUP nu dezvăluie cum ar trebui să arate exact “încălcările drepturilor private”. Cel puțin o interdicție generală a mașinilor nu este planificată, potrivit unui purtător de cuvânt. Un lucru este sigur: Proprietarii de mașini pe benzină ar fi la fel de afectați de eventualele intervenții ca și cei de mașini electrice.

Moțiunea a fost respinsă în parlamentul landului împotriva voturilor guvernului (CDU/Verzi). Dar: premierul Boris Rhein (51 de ani, CDU) nu face un secret din faptul că își poate imagina un guvern cu SPD după alegerile de duminică.

Liderul grupului parlamentar al SPD, Günter Rudolph (67 de ani), pune astfel presiune. El a declarat pentru BILD că SPD “bineînțeles, continuă” să susțină proiectul de lege: “Vom merge și în eventualele negocieri de coaliție cu ideile noastre de politică de transport”. Un plan anti-auto pentru landul auto Hesse!

“Schimbarea forțată nu ține cont de libertate”.

În landul Hesse se află legendarul producător auto Opel, iar industria are o cifră de afaceri de 17,3 miliarde de euro.

Secretarul general al CDU din Hesse, Manfred Pentz, simte deja mirosul unei “opriri a mașinilor”: o “trecere forțată de la mașină la alte mijloace de transport desconsideră libertatea”.

Îi vor urma acum și alte asociații de land pe cei din Hessen? Tovarășii din Schleswig-Holstein “nu au în vedere o inițiativă comparabilă”. Alte state, inclusiv NRW, nu au reacționat la solicitarea BILD.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu