Român (54 de ani) exhibiționist în fața copiilor la supermarket

Bruckberg – pol (15.05.2023) Sâmbătă, 13 mai, în jurul orei 20.00, poliția a reușit să aresteze un român de 54 de ani din Widdersdorf, după ce acesta s-a expus în fața copiilor și și-a arătat membrul în fața unui supermarket din Bahnhofstraße.

În prealabil, acesta i-a amenințat pe angajații supermarketului cu pumnul ridicat. Când un martor a intervenit, bărbatul de 54 de ani și-a dat pantalonii jos. Poliția îl anchetează pe bărbat pentru mai multe infracțiuni.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu