Supliment imediat pentru copii și plată unică în iulie

Ajutor pentru cetățenii cu venituri mici: aproape 3 milioane de oameni ar trebui să beneficieze de ea.

Gospodăriile mai sărace se pot aștepta la o ușurare financiară din iulie: miercuri, Cabinetul Federal a aprobat așa-numita suprataxă imediată pentru copiii și tinerii din familiile mai sărace și o plată unică pentru adulții cu nevoi speciale.

YouTube player

Potrivit acesteia, copiii și tinerii din familiile care sunt în dependență de prestații sociale ar trebui să primească cu 20 de euro în plus pe lună din iulie. În total, aproximativ 2,9 milioane de persoane vor beneficia de supliment – ​​spre deosebire de ceea ce era planificat anterior, în jur de 200.000 de copii ai solicitanților de azil urmează să îl primească.

Părțile din guvernul semaforului au convenit asupra „suprataxei imediate” în acordul lor de coaliție ca un aranjament tranzitoriu până la introducerea așa-numitei siguranțe de bază pentru copii planificate, care este menită să reunească toate beneficiile sociale pentru copii.

O plată unică Corona vine în iulie

Legea care a fost introdusă acum prevede și o plată corona unică de 100 de euro pentru adulții care primesc ajutor de șomaj 2, securitate de bază sau asistență socială în iulie. Banii sunt meniți, printre altele, să compenseze sarcinile suplimentare legate de corona, cum ar fi achiziționarea de măști FFP2. Pentru ca modificările să intre în vigoare, Bundestag și Bundesrat trebuie să fie de acord. „Este clar că statul bunăstării va continua să sprijine oamenii în momentele dificile”, a spus el Ministru de Finante Christian Lindner (FDP)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu