Tanar (16) fură mașina și conduce 150 km pentru a vizita un Bordel din München

Un tânăr de 16 ani din localitatea Deggendorf a furat mașina unui vecin care locuia în aceeași casă și a dus-o la Munchen. Destinația lui: un Bordel.

Potrivit poliției, tânărul din Künzing a furat mașina vineri seara. În ciuda unei vânătoare majore de oameni, șoferul și vehiculul au fost inițial de negăsit. În noaptea următoare, în jurul orei 22.30, mașina a reapărut, dar tânărul de 16 ani era dispărut. S-a predat poliției în jurul miezului nopții.

Numărul de înmatriculare furat și fraudă cu combustibil

Potrivit primelor constatări, hoțul de mașini a condus la un bordel din München. Pe drum, a furat plăcuțele de înmatriculare de la o alta mașină, le-a atașat de mașina furată și a condus la benzină fără să plătească la final. De asemenea, a avariat mașina și a spus că a fost sub influența marijuanei tot timpul.

Tânărul de 16 ani așteaptă acum câteva acuzatii. A condus un autoturism fără autorizație și fără permis, s-a aflat sub influența drogurilor, a comis fraudă cu combustibil, vandalism și furt de plăcuțe de înmatriculare. După consultarea cu biroul de asistență pentru tineret, a fost plasat într-o unitate pentru tineret.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu