Tânăr de 14 ani, arestat de urgență pentru suspiciune de crimă

După moartea violentă a unui băiat de șase ani în Pragsdorf, un tânăr de paisprezece ani a fost arestat provizoriu marți dimineață, fiind suspectat de urgență de această crimă.

El a atras atenția în timpul anchetei pentru că a fost ultima persoană care l-a văzut în viață pe băiatul de șase ani. În plus, el a dat declarații contradictorii.

Cu toate acestea, o percheziție promptă a apartamentului în care locuiește tânărul nu a dus la nicio coroborare a suspiciunilor care îl vizau la acel moment. Analiza cuțitului găsit în apropierea locului crimei a arătat acum că acesta este arma crimei. Pe lângă urmele de sânge și de fibre ale victimei, pe lama și pe mânerul cuțitului au fost găsite urme de ADN, care pot fi atribuite tânărului cu un grad foarte ridicat de probabilitate.

Din aceste motive, procuratura din Neubrandenburg a solicitat tribunalului districtual din Neubrandenburg un mandat de arestare pentru suspiciune de omor din culpă. Acest mandat a fost emis marți de către magistratul competent. Germanul în vârstă de 14 ani a fost arestat și urmează să fie adus în fața magistratului.

În prezent, nu sunt disponibile informații cu privire la un posibil motiv al crimei. Investigațiile continuă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu