Totul despre intrarea in germania!

Pentru toți ce ce doresc sa intre in Germania din străinătate trebuie să prezinți dovada testului, vaccinării sau recuperării in ultimii 180 de zile.

Este interzis urcarea in transportul public fără una din aceste dovezi.

Pentru zonele cu variante de virus, este interzisă transportul de călători cu trenul, autobuzul, vaporul și zborul din aceste țări.

in vigoare din 1.August 2021

Unde găsesc lista tarilor?

Cine trebuie sa se înregistreze pe platforma de înregistrare Digitala?

Toți cetățenii ce vin in Germania dintr-o tara ce este pusa pe lista cu Nr. Mare de Infectării si toti cei ce vin din Tari cu Variante de Covid

Daca nu aveți posibilitatea de a va înregistra online, atunci trebuie sa imprimați formularul, sa îl completați cu mana si sa îl aveți la voi când intrați in Germania.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu