Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Un român atacă un armean cu o sticlă in Aeroportul din Frankfurt

Un român în vârstă de 23 de ani a atacat un armean de 41 de ani cu o sticlă de sticlă în gara de trenuri interurbane a aeroportului.

În noaptea de 21 decembrie 2023, a avut loc o altercație violentă în care un bărbat a suferit răni la ceafă și la față.

Agresorul și-a lovit victima în cap din spate cu o sticlă de sticlă și a continuat să o atace după ce aceasta a căzut la pământ. Personalul DB Security a reușit să rețină suspectul până la sosirea unei patrule a poliției federale.

Serviciile de urgență i-au acordat îngrijiri bărbatului rănit, în timp ce ofițerii de poliție federală l-au arestat provizoriu pe român sub suspiciunea de vătămare corporală gravă. Un test de alcoolemie voluntar efectuat asupra făptuitorului a relevat o alcoolemie de 0,73 la mie în sânge.

Motivul presupus al atacului ar fi fost încercarea românului de a fura telefonul mobil al armeanului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu