Un tânăr de 15 ani fură un camion de colete în Erfurt

Erfurt – Adolescentul hoț de colete (15 ani) a parcurs 12 kilometri înainte ca urmărirea să se încheie într-un șanț!

Marți dimineață, trei adolescenți au atacat un curier “Hermes” în Walter-Gropius-Straße. În timp ce acesta era ocupat să livreze un colet la o ușă din față, unul dintre ei s-a urcat în cele din urmă la volan și a plecat cu duba.

“În acel moment, în dubă se aflau peste 100 de colete”, a precizat poliția. A început vânătoarea de oameni și, la scurt timp, furgoneta furată a fost descoperită în Weimarische Straße. Cu toate acestea, tânărul de 15 ani a accelerat la vederea ofițerilor în loc să oprească.

În timpul urmăririi care a urmat, nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a pus în pericol alți participanți la trafic. Poliția: “Într-o zonă industrială din Nohra, el a rămas blocat într-un șanț pentru a putea fi doborât și arestat provizoriu.”

În timpul percheziției, ofițerii au găsit un cuțit asupra adolescentului, care a fost confiscat. Tânărul de 15 ani se confruntă acum cu acuzații care includ furt cu arme, conducere fără permis și periclitarea traficului rutier.

Ancheta privind cei doi tineri necunoscuți este în curs de desfășurare. Orice persoană care a fost pusă în pericol sau rănită de urmărire este rugată să contacteze secția de poliție din sud la numărul de telefon 0361/74430.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu