Italia – Noul ajutor pentru copii

În Tirolul de Sud, ajutoarele de stat pentru familii vor fi ajustate din iulie. Alocația familială de stat devine o prestație universală pentru toate familiile.

Din martie 2022 va fi introdusă la nivel de stat noua alocație familială uniformă, care va sprijini familiile cu copii până la vârsta de 21 de ani. „Diferitele servicii de stat sunt în esență combinate într-un singur serviciu”, explică Waltraud Deeg. Consilierul provincial pentru familii presupune că aproximativ 75.000 de familii din Tirolul de Sud vor putea solicita această nouă alocație familială de stat. „Și de aceea ne vom adapta serviciile de stat cu privire la această schimbare a statului – care este în esență una bună, dar cu siguranță poate fi îmbunătățită în anumite privințe”, explică Waltraud Deeg.

Aceste ajustări ale ajutoarelor de stat vor intra în vigoare din iulie, iar guvernul statului a aprobat marți decizia corespunzătoare. „Deoarece ne așteptăm că ar putea exista unele dificultăți cu trecerea la nivel de stat, inovațiile noastre vor intra în vigoare de la 1 iulie 2022”, explică Deeg. Până atunci, beneficiile existente vor continua să fie plătite ca de obicei, iar noi cereri pot fi în continuare depuse la sponsori sau online.

Prin adaptarea prestațiilor statului la evoluțiile statului, statul dorește în primul rând să realizeze simplificări pentru familii. De asemenea, doriți să coordonați mai bine sistemele între ele și, în același timp, să le extindeți la și mai multe familii. „Ne-am gândit cum ne-am putea poziționa pentru a putea deschide noi terenuri și a da accente”, spune Waltraud Deeg.

Prima modificare se referă la alocația familială de stat. Din iulie, alocația familială de stat (200 EUR pe lună până la intrarea copilului în grădiniță sau până la împlinirea a 3-a aniversare a copilului) va deveni o prestație independentă de venituri și patrimoniu, care poate fi solicitată printr-o simplă cerere (online sau prin mecenat) .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu