Mini job – Asigurare Pensie?

De mai bine de șapte ani, mini-locuri de muncă nu sunt supuse asigurării de pensie. Acest lucru economisește câțiva euro – cel puțin pentru perioada de angajare, dar nu este efectiv la pensionare. AEBS.org explică când se vorbește exact de un mini-job și de ce este recomandabil în majoritatea cazurilor să plătiți în asigurarea de pensie o mica cotizație!

Ce sunt, de fapt, mini jobbers?

Minijoberii sunt denumiți și angajați marginali cu normă parțială. Există două tipuri de minijob: Cu un minijob de 450 de euro, salariul lunar nu trebuie să depășească 450 de euro sau 5.400 de euro pe an. Numărul de ore pe care minijoberii au voie să lucreze pe lună rezultă din salariul pe oră. În cazul unui minijob de scurtă durată, misiunea de muncă nu poate depăși trei luni sau un total de 70 de zile în cursul unui an calendaristic. Suma câștigurilor nu contează aici.

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu