Omul s-a dus să se vaccineze cu un braț de silicon

Pentru că nu a vrut să fie vaccinat împotriva Corona, a încercat să înșele cadrele medicale.

Un italian de 50 de ani nu și-a dorit deloc să se vaccineze și s-a gândit cum poate înșela medicii pentru a putea obține un certificatul de vaccinare. Ideea lui: A apărut într-un centru de vaccinare din Biella, nordul Italiei, cu un braț de silicon. Acesta avea un umăr cu mușchiul deltoid în care este introdus acul.

Înainte de a fi bătut, a semnat declarația de acord în fața medicului. Apoi s-a așezat pe scaun pentru a primi vaccinul, expunându-și umărul. Deși aplicarea de silicon a fost foarte asemănătoare cu pielea reală, culoarea și senzația pielii au făcut-o pe însoțitoarea de vaccinare să fie suspicioasă și a descoperit rapid că bărbatul avea un „braț fals”.

După ce a fost suflat, a încercat să o convingă pe asistentă să închidă ochii. Dar ea nu a putut fi înmuiată și a chemat Carabinieri. Acum procurorul se ocupă de dosar.

Astfel de cazuri nu sunt complet străine autorității locale de sănătate din Biella. Evenimente similare s-ar întâmpla și acum, mai ales că cei care vin acum pentru prima doză sunt mai presus de toate oponenții vaccinului care au nevoie de certificat de vaccinare din motive profesionale. Rata de vaccinare în Italia este de 75 la sută (populația totală).

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu