ȘOMAJ doar pentru cei VACCINAȚI – Decret în Austria

Ministrul muncii din Austria, Martin Kocher (48 de ani), va reduce ajutoarele de șomaj pentru cei care refuză să fie vaccinați!

Din ce în ce mai mulți angajatori din Austria solicită vaccinarea împotriva coroanei de la noii angajați – deși nu există nicio obligație generală de vaccinare. Acest lucru afectează acum și șomerii.

Dacă refuzați sa depuneți cererea de angajare sau refuzați un loc de muncă unde se cere sa fiți vaccinat, indemnizațiile de șomaj pot fi retrase până la șase săptămâni. Ministrul austriac al Muncii, Kocher, a ordonat acest lucru prin decret.

Cu toate acestea, biroul pentru șomaj nu se întreabă în mod activ cu privire la starea de vaccinare a solicitanților de locuri de muncă. Indemnizația de șomaj este blocată numai dacă un angajator raportează motivul pentru care postul a fost respins.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu