5600 de elevi refuza școală si vor homescooling din cauza regulilor stricte

Austria – 5600 de elevi au fost scoși de părinți de la scoală pentru anul școlar 2021-2022 – de două ori mai mulți decât în ​​anii anteriori. Din cauza creșterii uriașe a numărului de infectării, Ministerul Educației dorește să înăsprească regulile pentru predarea la domiciliu. Cu toate acestea, pentru implementare, există încă câteva întrebări legale de clarificat.

Conform unei liste Ö1, primii în ceea ce privește radierile din scoala sunt Austria Inferioară cu 1400 și Austria Superioară cu mai mult de 1000 de școlari radiați fiecare. În special în Austria Superioară, numărul a crescut extrem de mult – în comparație cu anul școlar 2019/20, adică înainte de pandemia de coroană, de cinci ori, așa cum se spunea vineri în „Morgenjournal”. În Salzburg, numărul radierilor a crescut de patru ori și este acum mai mare de 380. La Viena, situația probabil că a rămas mai mult sau mai puțin aceeași – în anii precedenți au fost radiați aproximativ 500 de studenți.

Fără școlarizare, doar instruire obligatorie
În Austria nu există prezenta obligatorie in școala, ci doar instruire obligatorie. Copiii au voie să participe la școlarizarea la domiciliu sau la o școală privată fără drepturi publice (aceștia nu au dreptul să emită rapoarte școlare). Acest lucru trebuie raportat direcției respective pentru educație până la începutul anului școlar respectiv și acestea pot interzice radierea doar „dacă există o mare probabilitate ca echivalența lecțiilor să nu fie mai slaba”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu