Aproape 3.000 de elevi inbolnaviti in Bayern doar intro saptamana.

Pe data 8.Noiembrie elevii din Bayern au început școala după vacanta de toamna.

Creștere bruscă: incidența copiilor din Bavaria este acum peste 1000

În grupa de vârstă de la șase până la unsprezece ani, incidența a depășit marca de 1000 și este acum de 1073, conform cifrelor Oficiului de Stat pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (LGL).

Numărul infectaților cu vârsta între 12 și 15 ani este 979. Ambele sunt aproximativ duble față de valorile săptămânii precedente.

Chiar și în rândul tinerilor cu vârste între 16 și 19 ani, incidența este mult peste medie, la 777. În schimb, valorile pentru copiii sub cinci ani și adulții peste 60 de ani sunt mult sub medie. LGL a raportat luni o valoare de 530,4 pentru toate grupele de vârstă – abaterea ușoară de la incidența de 525,7 raportată de Institutul Robert Koch (RKI).

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu