Austria: Cu Corona în discotecă: un tânăr de 15 ani a parasit carantina pentru a se distra

Studentul a ieșit din carantină și a mers să sărbătorească. Există riscul de trei ani de închisoare

Probabil că peste 500 de invitați la petrecere care au transformat noaptea în zi în zona de petrecere Herrengasse au fost în mod deliberat în pericol. Se spune că un elev de 15 ani din Wulkaprodersdorf (districtul Eisenstadt-Umgebung) s-ar fi strecurat în clubul de scenă Orange printr-o ieșire de urgență și a sărbătorit acolo pe larg, deși era infectat cu Covid-19 și era în carantină acasă. Un prieten care știa de segregarea elevului a tras un semnal de alarmă și a anunțat personalul clubului. Poliția a intervenit și a scos persoana infectată din discoteca aglomerat duminică în jurul orei 0.30.

După cum au arătat investigațiile, tânărul de 15 ani s-a furișat de acasă sâmbătă seara și s-a urcat în trenul spre Ebenfurth în direcția Wiener Neustadt. Destinația sa a fost Herrengasse din Wiener Neustadt – una dintre cele mai populare mile locale din Austria Inferioară, cu numeroase baruri și cluburi.

regula 2-G

Din weekendul trecut, doar vizitatorii cu certificat 2-G (vaccinați sau recuperați) au acces la controlul de securitate în mila locală. Oricine nu poate prezenta un document corespunzător nici măcar nu va veni în zonă. Regulile de acces sunt verificate a doua oară la intrările în baruri. Probabil că tânărul a picat la controlul de securitate din cauza lipsei probelor 2-G.

ieșire de urgență

Cu toate acestea, conform sondajelor, se spune că studentul a fost introdus ilegal în club printr-o ieșire de urgență în direcția pieței principale, cu ajutorul prietenilor din restaurant. „Fără ca personalul să observe”, explică unul dintre operatorii clubului.

După ce elevul infectat a fost recunoscut în timp ce sărbătorește în bar, personalul a sunat la poliția la ora 0.23, care a ieșit imediat cu o patrulă. Tânărul de 15 ani este raportat în conformitate cu Secțiunea 178 StGB pentru „punerea în pericol intenționată a oamenilor prin boli transmisibile”. Pedeapsa este de până la trei ani de închisoare și o amendă de până la 360 de rate zilnice.

În acest caz, tipul nu numai că a pus în pericol oaspeții locali, ci și pe toți cei aflați în călătoria cu trenul. După ce cazul a devenit cunoscut, a urmat un apel către autorități. Toate persoanele care au fost în „Club Orange” din Herrengasse în perioada sâmbătă, 13 noiembrie, orele 21:00 – 2:00, duminică, sunt invitate să folosească testele PCR din farmacii sau „Gargă acasă” și ale lor îndeaproape. monitoriza starea de sănătate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu