Copii romani furați de Statul Austriac încep sa se răzbune!

Duminică seara, se spune că ar fi jefuit cu violență vehiculul unui taximetrist în vârstă de 72 de ani. Cei trei au fost apoi prinși de polițiști și audiați. Pentru că nu sunt responsabili penal, au fost eliberați.

În noiembrie 2021, un tânăr de 16 ani a stropit o mașină de poliție cu benzină și i-a dat foc în Linz-Ebelsberg. Prin urmare, în martie a fost condamnat la șapte luni de închisoare, dintre care două necondiționate. Se pare că nu a învățat nimic de atunci: după cum a anunțat poliția de stat miercuri, tânărul (17 ani) ar fi implicat în jaful unui taxi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, David Furtner, recent au avut loc mai multe incidente conexe: se spune că un bărbat fără adăpost ar fi fost bătut la gara principală din Linz de un austriac de 13 ani, un român de aceeași vârstă si alt roman de 17 ani. Toți trei locuiesc într-o casa de Copii din Linz.

Noaptea de Halloween

În noaptea de miercuri, tânărul de 13 ani și românul și-au continuat cariera criminală: se spune că ar fi jefuit din nou un taxi. Tânărul de 17 ani care a dat foc mașinii de poliție în acel moment pare să fi fost acolo si de data aceasta. După interogatoriul de miercuri, fata a fost internată la psihiatria pentru copii și adolescenți a Spitalului Universitar din Linz.

„Mâine ne vom întâlni cu serviciul de asistență pentru tineret pentru a afla cum îi putem aduce pe cei de 13 ani înapoi pe drumul cel bun. Tânărul de 17 ani este în arest”, a declarat Furtner miercuri. În plus, se stabilește dacă are vreo legătură și cu incidentele de Halloween. „Adevărul este că la acea vreme făcea parte din banda de tineri „La Casa Bariks 4030”. Membrii acestei bande erau activi de Halloween.”

În ciuda incidentelor frecvente și a revoltelor tinerilor din noaptea de Halloween, directorul poliției de stat Andreas Pilsl nu a vrut să vorbească despre un punct fierbinte din Linz în ceea ce privește criminalitatea juvenilă la o conferință de presă de miercuri. Astfel de „cazuri problematice” există peste tot.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu