Copil de nouă ani vaccinat împotriva coronavirusului – tatăl depune plângere penală

Potrivit poliției, o fetiță de nouă ani a fost vaccinată „accidental” împotriva virusului corona la centrul de vaccinare din Bobingen din districtul Augsburg. Tatăl copilului a depus o plângere penală împotriva celor responsabili, a declarat marți, la cerere, un purtător de cuvânt al poliției din Augsburg. Acum exista investigații privind vătămarea corporală neglijentă.

Ar trebui verificat cine a fost implicat în vaccinare sâmbăta trecută și cum ar putea ajunge la o vaccinare accidentală, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. Dar copilul este bine. Purtătorul de cuvânt al poliției a confirmat rapoartele despre „Augsburger Allgemeine” și Hitradio RT1. În consecință, tatăl avea de fapt o întâlnire de vaccinare, fiica lui l-a însoțit.

Potrivit rapoartelor, medicul vaccinat a întrebat-o pe fată dacă îi este teamă de injecții. Când medicul a dezinfectat brațul copilului, tatăl încă l-a perceput ca pe o distracție. Dar apoi medicul a vaccinat-o pe fată cu vaccinul de la Biontech. Vaccinul Biontech este aprobat pentru copii, dar numai de la vârsta de doisprezece ani.

Daca maine ar fi alegeri Parlamentare, ai merge la vot?
Pe cine ai vota?
1018 voturi · 2036 răspunsuri