Mai mulți răniți în Mainz – împușcături de poliție

După-amiaza, poliția ar fi tras de mai multe ori în Alicenplatz din Mainz. Se spune că ar fi mai multe răniți, dar situația este sub control.

S-au tras marți după-amiază între orele 15:00 și 16:00 pe Alicenplatz, lângă Gara Centrală Mainz. Poliția din Mainz a postat pe Twitter că un ofițer de poliție a fost nevoit să-și folosească arma de foc și mai multe persoane au fost rănite. Ei primesc îngrijiri și îngrijiri medicale.

Mainz: împușcături de poliție – mai mulți răniți

Anterior ar fi trebuit să existe o dispută pe Alicenplatz, despre care se spune că ar fi escaladat. Agresorul și victima se cunoșteau. „Ca parte a situației periculoase” , polițiștii au tras mai multe focuri de armă. Cu toate acestea, situația este acum sub control. Deoarece nu există nicio dovadă a unui atac terorist sau a unui act amok, încă nu există niciun pericol pentru rezidenți. Operațiunea de amploare a poliției a declanșat o piedică în trafic în jurul gării principale.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu