Pe viitor, proprietarii vor trebui să plătească taxe de intermediere

Deja făcea parte din programul guvernamental, iar acum este în sfârșit implementat: în viitor, taxele de intermediere vor trebui plătite de proprietari. 

De ani de zile au fost un subiect de controversă: comisioanele de intermediere. Până acum, chiriașul trebuia întotdeauna să plătească pentru asta, chiar dacă proprietarul l-a angajat pe broker. În cazul contractelor permanente sau limitate la mai mult de trei ani, brokerul are dreptul la două luni de chirie. Cu o limită de trei ani, este încă o lună de chirie.

Trecerea la „principiul ordinii” este deja planificată în programul guvernamental. Aceasta înseamnă că cine comisionează brokerul trebuie să-l plătească și pe acesta. Guvernul a finalizat acum noul regulament. Ministrul Justiției Zadić și secretarul de stat Plakolm vor prezenta detaliile marți. Potrivit informațiilor „ Azi ”, s-a convenit că proprietarul va trebui să plătească în viitor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu