O femeie a murit după operațiunea poliției – cercetările sunt în desfășurare

Așa a spus poliția. Oficiul de poliție penală de stat din Hesse a preluat ancheta. Parchetul competent a declanșat acțiuni împotriva polițiștilor implicați în operațiune.

În jurul orei 22:00, joi seară, au fost alertați ofițerii de la secția de poliție din Usingen. Un martor le-a spus ofițerilor că o femeie se dezlănțuia în casa ei. La sosirea poliției, femeia nu a putut fi găsită. Potrivit altor martori, ea a putut fi găsită pe o stradă din apropiere.

Poliție: O femeie a atacat – când a fost încătușată, starea ei s-a inrautatit

Poliția a spus că femeia nu a cooperat și a atacat-o, așa că ofițerii au încătușat-o. Drept urmare, starea de sănătate a femeii s-a inrautatit, motiv pentru care i-au fost scoase cătușele. Salvatorii, care au fost alertați imediat, au început măsurile de resuscitare la fața locului. A urmat transportul imediat la spital, unde femeia a murit puțin mai târziu. Cercetările privind cursul exact al evenimentelor și circumstanțele morții sunt în desfășurare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu