Obligația testului Corona pentru călătorii care se întorc în Germania din august

Testul Corona obligatoriu pentru călătorii care se întorc din august – Bundesland-urile sprijină planurile guvernamentale!

Guvernul federal intenționează să extindă testul corona obligatoriu pentru călătorii care se întorc de la 1 august. Și primește sprijin din multe Regiuni.

Actualizare de joi, 29 iulie 2021 : În dezbaterea privind testarea obligatorie a călătorilor care se întorc, multe state federale susțin în mod expres planurile guvernului federal. “Testele reprezintă elementul central pentru reducerea procesului de infecție la populația nevaccinată”, a declarat primarul guvernator al Berlinului, Michael Müller (SPD), rețeaua editorială din Germania. Din acest motiv, toți cei care se întorc în călătorie ar trebui „să poată prezenta fie un test negativ, o dovadă a recuperării sau dovada vaccinării”. Primul ministru al Brandenburgului, Dietmar Woidke (SPD), a cerut o decizie rapidă, având în vedere sfârșitul iminent al vacanței de vară.

Pregătiți-va de testare înainte de a intra în Germania

Primul ministru al Saxoniei, Michael Kretschmer (CDU), consideră, de asemenea, că modificarea anunțată a regulamentelor de intrare este corectă. “Știm de anul trecut că călătorii care se întorc au contribuit foarte mult la creșterea numărului de infecții”, a declarat el pentru RND. Este un mic efort suplimentar pentru fiecare dintre noi, dar creează multă siguranță.

Scopul nu este de a transporta infecții în țară pentru a menține incidența cât mai scăzută posibil și pentru a permite copiilor și adolescenților să frecventeze școala și îngrijirea la zi cât mai normal posibil, a declarat prim-ministrul Renania-Palatinat Malu Dreyer (SPD). Ar trebui evitată cu orice preț o nouă blocare dură. „Toată lumea, indiferent dacă vine la noi cu mașina, trenul sau avionul din străinătate și nu a fost vaccinată sau recuperată, trebuie să poată dovedi un test negativ”, a cerÎn prezent, obligația de a testa adevăratul coronavirus numai pentru persoanele care sosesc cu avionul în Germania. Ministrul federal de interne Horst Seehofer (CSU) a declarat ziarului Bild (miercuri) că persoanele care au fost vaccinate sau recuperate nu trebuie să dovedească un rezultat negativ al testului. Seehofer și Söder au spus că controalele în traficul individual ar trebui efectuate pe loc. Nimeni nu dorește și nu face controale staționare la frontieră, a spus Söder.ut ea. Dar ea așteaptă, de asemenea, un concept de la guvernul federal „cum trebuie asigurat controlul și respectarea obligației de testare”.

 

Andrea Schmidt