🅱🆁🅴🅰🅺🅸🅽🅶🅽🅴🆆🆂: Roman condamnat pentru Sex cu o Oaie – Decizie de râs!

Last updated:

Un român a ajuns marți, la Tribunalul provincial din Salzburg, pentru presupuse acte de cruzime față de animale. Acesta este acuzat că a agresat sexual o oaie în Flachgau, Austria.

Potrivit anchetatorilor, proprietarul a intervenit și a încercat să îl imobilizeze pe agresor, dar a suferit o rană la braț în acest proces. Infracțiunea de zoofilie sau bestialitate nu mai există în Austria. Această lege a fost abolită în urmă cu 20 de ani dar a ramas Articolul § 222 StGB Cruzime față de animale din Codul Penal Austriac.

Audierea a avut loc ieri la Tribunalul Regional Salzburg. El a fost condamnat la o amendă de 240 de rate zilnice à 4 euro (960) euro fiecare pentru tentativă de cruzime față de animale în conformitate cu §§ 15 (1), 222 (1) (1) (1) din Codul penal și alte infracțiuni. In caz ca Amenda nu se plătește, este prevăzută o pedeapsă privativă de libertate de 120 de zile. Verdictul nu este definitiv. Informație primita la redacție de la Landesgericht Salzburg.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu