Gunoi, Gunoi, Gunoi – Linz e plin de gunoi!

Din ce în ce mai mulți oameni din Linz sunt nemulțumiți de peisajul urban!

Eliminarea deșeurilor pare să fie ușor depășită de cantitatea de deșeuri produsă. Gunoiul și deșeurile voluminoase se adună pe unele străzi aproape ca în Napoli.

După inspecția noastră locală în piața principală complet murdară – raportați aici – unii cititori ne-au trimis impresii din centrul orașului.

Eforturile inovatoare de a poziționa Linz ca oraș climatic nu par a fi fructuoase pentru unii rezidenți. Fotografiile de pe Huemerstraße, Volksgartenstraße sau Nossbergerstraße nu încurajează o plimbare prin oraș și o vizită la Linz.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu