Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Muncitor roman a cazut din nou de pe acoperiș

Un grav accident de muncă a avut loc joi pe un șantier din Trofaiach, în districtul Leoben: Un român în vârstă de 20 de ani a căzut de la cinci metri de pe un acoperiș. Deja în luna august, un accident foarte asemănător a avut loc pe același șantier.

În jurul orei 10:30, doi muncitori lucrau la lucrări de etanșare în zona șantierului. Pentru a ajunge la ultimele îmbinări care trebuiau sigilate, cei doi bărbați au fost nevoiți să urce pe acoperișul unei companii adiacente.

În acest proces, unul dintre muncitori, un român în vârstă de 20 de ani, a făcut doi pași înapoi și a căzut printr-un panou translucid și neportabil al acoperișului ondulat, la aproximativ cinci metri adâncime – aterizând pe o podea de beton.

Bărbatul a suferit răni grave în urma impactului. Colegii au pus în mișcare procedurade salvare. Tânărul de 20 de ani a fost transportat cu un elicopter de urgență la UKH-Graz.

Deja în luna august, un accident similar a avut loc exact pe același șantier, în care un muncitor a căzut și a fost grav rănit – citiți mai multe în Bărbatul a trecut prin acoperiș pe podeaua de beton (18.8.2023).

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu