Pachetul Blackout: Supermarket lansează o nouă cutie de supraviețuire pentru întreruperi

De la comunicare la lumină și căldură: Pentru 119 euro te poți echipa împotriva penelor!

Potrivit experților, potrivit cărora nici în Europa nu se pot exclude întreruperi de curent pe scară largă , tot mai mulți oameni se pregătesc pentru o prăbușire bruscă a aprovizionării cu energie. Interspar răspunde acum nevoii de pregătire pentru situații de urgență și include propria sa cutie de întrerupere în gama sa.

„Este puțin probabilă o întrerupere de curent, dar oamenii vor să ia măsuri pentru aceasta”, a spus o purtătoare de cuvânt a „Today” . Cutia de la producătorul NABO conține așadar cele mai importante instrumente pentru a nu fi lăsat la întuneric în caz de urgență: pentru 119 euro, oferă, printre altele, un radio de urgență cu încărcare solară și manivelă, precum și ca două walkie-talkie, astfel încât cumpărătorii să poată folosi și o întrerupere a curentului să rămână conectați.

Cu radioul și o lanternă de camping, tot cu o manivelă, pot fi încărcate și alte dispozitive electronice precum telefoanele mobile. Echipamentul standard include și o lanternă care funcționează cu baterii și o sobă de camping pentru pastă de combustibil sau alcool denaturat. Un rezervor de apă pliabil oferă spațiu pentru 10 litri de apă potabilă.

Cutia este disponibilă atât din magazinul online, cât și în sucursalele Interspar la prețul de 119 euro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu