ÖAMTC-Flugrettung - Burgenland - © ÖAMTC/Postl

Roman aruncat prin parbriz pe A8

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost aruncat prin parbriz și a fost rănit într-un accident rutier produs marți dimineață pe autostrada Innkreis.

Un român în vârstă de 20 de ani își conducea mașina pe autostrada Innkreis (A8), în direcția Voralpenkreuz, în jurul orei 7.15. Tatăl său, în vârstă de 51 de ani, era așezat pe scaunul pasagerului, iar în spatele său se afla un alt român de 23 de ani. Probabil din cauza unui moment de somn, șoferul a virat la dreapta chiar înainte de ieșirea de pe autostradă Haag/H. și s-a izbit de un amortizor de impact fără să frâneze. Pasagerul, care probabil nu purta centura de siguranță, a fost aruncat prin parbriz și s-a oprit la câțiva metri în fața mașinii. Acesta a suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul Universitar din Linz cu elicopterul de salvare Christophorus. Șoferul și tânărul de 23 de ani au fost transportați la spital cu răni de grad nedeterminat. Mașina complet avariată a fost tractată.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu