Austria: Trebuia facut Rapel la vaccinul Jonson & Jonson?

Pe 29 septembrie 2021, Comitetul Național de Vaccinare a emis o recomandare pentru o a doua doză de vaccin la 4-8 săptămâni după prima împunsatura pentru vaccinul Johnson & Johnson (Janssen) pentru a crește efectul protector.

O a doua vaccinare este de preferință utilizată printr-un vaccin ARNm (BioNTech / Pfizer, Moderna).

Dacă doriți în mod expres, a doua vaccinare poate fi efectuată și cu o nouă doză de la Johnson & Johnson. Desigur, trebuie avut în vedere că medicul curant poartă responsabilitatea și decizia finală.

O altă doză de Johnson & Johnson se numește „2. Doza ”(D2). Se eliberează certificat de vaccinare 2/2, care este valabil 360 de zile de la a 2-a cusătură.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu