Mii de certificate de vaccinare își pierd valabilitatea: cine este afectat

De luni, valabilitatea certificatelor din Green Pass se va scurta. Acoperirea de vaccinare scade în toată Austria.

Începând cu 6 decembrie, numeroase certificate de vaccinare în toată Austria vor deveni invalide. Motivul pentru aceasta este o reducere retroactivă a valabilității certificatelor din Green Pass de la 360 la 270 de zile.

Procentul certificatelor de vaccinare active va scădea corespunzător. Acoperirea de vaccinare se va modifica, de asemenea, la intrarea în vigoare a regulamentului. Numărul de vaccinări administrate pe zi, însă, nu este afectat.

Mii de afectați

Potrivit Ministerului Sănătății, 28.423 de certificate din Austria sunt afectate de modificări. Afectate luni sunt certificatele care au fost eliberate după 11 martie.

Acest lucru nu se aplică persoanelor care și-au revenit și au fost vaccinate cel puțin o dată. Pentru ei, certificatul este valabil încă 360 de zile.

Persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul Janssen au nevoie de o a doua doză începând cu 3 ianuarie pentru un pașaport verde valabil.

Un calculator de valabilitate este oferit la gruenerpass.gv.at/geimpft . Cu toate acestea, în prezent există informații despre acesta: „Recomandările de utilizare ale Comitetului Național de Vaccinare au fost actualizate  ( 4 noiembrie 2021 ) , așa că calculatorul este în prezent în curs de revizuire și va fi publicat din nou cât mai curând posibil”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu