Vaccinarea a dublat numărul de cazuri Covid

Statisticile oficiale arată clar că numărul de cazuri Covid a crescut exponențial odată cu creșterea ratei de vaccinare. De exemplu, Israelul, de la un vârf de 8.390 de cazuri în septembrie 2020 a ajuns la un vârf de 22.291 în septembrie 2021. În unele țări, numărul infectărilor s-a dublat, iar în altele a crescut chiar și de 10 ori. 

Vaccinarea anti-Covid nu numai că nu a oprit infectările, ci chiar le-a accelerat, ajungându-se ca, în al doilea an de pandemie, după așa-zisele imunizări, numărul de cazuri Covid să explodeze. Astfel, s-a constatat că vaccinații se infectau la fel ca și nevaccinații.

Propaganda formelor ușoare și fără decese la vaccinați s-a demitizat și ea, prin faptul că spitalizați în ATI-uri și decedați erau și vaccinații. Dar nu numai atât. S-a tot repetat faptul că vaccinul te ajută să treci mai ușor prin boală, însă, anul acesta au apărut tratamentele care au dat rezultate în țările care le-au și folosit. Aceasta ar fi cea mai pertinentă explicație. În România însă, care a doborât recordurile la numărul de decese în toamnă, tratamentele nu au existat și, din păcate, nu există nici acum. Numărul de morți în lume a scăzut și el în 2021, dar nu datorită vaccinului, ci datorită trecerii prin boală, pentru că un virus cu transmitere respiratorie a avut la dispoziție doi ani ca să circule.

Datele statistice din 2020 și din 2021, puse cap la cap, demonstrează clar că vaccinarea nu a oprit pandemia, ci dimpotrivă. Luând în calcul vârfurile, adică zilele în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri, constatăm creșteri uriașe ale infectărilor după vaccinarea în masă. Astfel, Danemarca înregistra un vârf de 4.508 cazuri în 28 decembrie 2020, pentru ca mai apoi, după vaccinarea a 77,8% din populație, să înregistreze 20.578 cazuri, în 21 decembrie 2021. Germania raportat 29.263 cazuri în 8 decembrie 2020, pentru ca, după ce a vaccinat 70,7% din populație, să raporteze 93.087 cazuri în 7 decembrie 2021.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu