Manele ȘI DISTRACȚIE ÎN Penitenciarul din Wiener Neustadt

Românași din penitenciarul Wiener Neustadt sărbătoresc ziua de naștere a unui coleg pe manele cu torta, cola, apa minerala și țigării!

Un videoclip din închisoarea Wiener Neustadt arată prizonierii sărbătorind și cu telefoanele mobile în mână. Înregistrarea de 57 de minute a fost publicată pe Youtube.

Potrivit Ministerului Justiției, deținuții se aflau într-o închisoare relaxată într-un așa-numit departament cu regim mai lejer. În consecință, prizonierii au fost mutați într-un departament închis, a spus o purtătoare de cuvânt.

În plus, deținuții vor fi interogați despre film ca parte a unei infracțiuni. Consecințele posibile variază de la o avertisment pana la restricții sau retragerea privilegiilor și a altor drepturi la amenzi sau arest la domiciliu (Art. 109 din Legea penitenciarelor). 

„Nu a fost consumat alcool la sărbătoare”, a menționat ministerul.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu