Zeci de pașapoarte de Vaccinare false în Bayern

Zeci de pașapoarte de vaccinare False au apărut în Bavaria în ultimele luni.

Potrivit Oficiului de Stat pentru Investigații Criminale (LKA), aproximativ 50 de așa-numite falsificări au fost găsite între aprilie și sfârșitul lunii august. Acestea includ pașapoarte de vaccinare goale, autocolante false de vaccinare împotriva coroanei sau falsuri totale.

Potrivit anchetatorilor, totuși, aceasta este doar o mică parte a contrafacerilor care sunt de fapt în circulație. Aceștia presupun un număr mare de cazuri nedeclarate, deoarece este atât de ușor să falsificați actele de vaccinare. Potrivit unui purtător de cuvânt al LKA, anchetatorii descoperă cele mai multe falsuri atunci când sunt oferite pe platforme precum Telegram, pe care se opun mulți adversari ai vaccinării și gânditorilor laterali.

Carduri de vaccinare goale descoperite în timpul unui control al traficului

Abia luni, poliția a descoperit mai mult de zece pașapoarte de vaccinare falsificate în timpul unui control al traficului în Oberpfalz . Trei bărbați cu vârste între 31 și 34 de ani din NRW stăteau în mașina de închiriat pe care oficialii de pe Autostrada A6 lângă Ebermannsdorf (districtul Amberg-Sulzbach) au căutat-o. Conform informațiilor, o vaccinare împotriva coronavirusului cu ștampila unui centru german de vaccinare a fost introdusă în cardurile de vaccinare presupuse falsificate. Potrivit poliției, alte patru pașapoarte de vaccinare goale au fost găsite în casele bărbaților.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu