Austria reintroduce Obligativitatea măștii în interior

La aproape două săptămâni de la ridicarea a numeroase măsuri de protecție împotriva coronei, Austria strânge din nou frâiele, având în vedere creșterea bruscă a numărului de infecții.

De la mijlocul săptămânii viitoare, măștile FFP2 vor trebui purtate din nou în interioare publice, așa cum a anunțat vineri seară ministrul Sănătății Johannes Rauch. Incidența de șapte zile în Austria a fost de 3600. Pentru Germania, Institutul Robert Koch a numit vineri o incidență de 1706.

Deoarece din ce în ce mai mult personalul de asistență medicală se infectează și lipsa de personal din spitale și unități de îngrijire devine din ce în ce mai acută, regulile de carantină trebuie să fie relaxate. Oricine este testat pozitiv pentru virusul corona, în prezent, trebuie să stea acasă cinci zile și nu are voie să părăsească apartamentul sau casa.

Reguli speciale pentru lucrătorii din domeniul sănătății

Potrivit lui Rauch, se analizează dacă angajații din spitale și alte unități sanitare ar trebui să lucreze cu mască în anumite condiții sau dacă perioada de carantină ar trebui scurtată. Un regulament va fi întocmit în weekend.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu