Cei care nu se integrează vor fi în curând amendați cu pana la 2.500 euro

Austria Inferioară vrea să impună sancțiuni severe pentru antisemitismul în creștere și lipsa de dorință de integrare în școli. “erichmocanu.tv” cunoaște detaliile în avans.

Declanșate de atacul terorist comis de Hamas în Israel, atacurile antisemite au crescut dramatic și în Austria. Pe lângă incitarea la violență împotriva evreilor, un presupus incendiu provocat asupra secției evreiești a cimitirului central a provocat, de asemenea, o mare agitație. Un steag al Israelului arborat în fața Templului orașului din Viena a fost, de asemenea, smuls.

În parte ca urmare a acestor incidente, Johanna Mikl-Leitner, guvernatorul Austriei Inferioare, a cerut luarea de măsuri concrete împotriva creșterii antisemitismului în Austria. Din acest motiv, Partidul Popular a prezentat acum o “inițiativă de toleranță zero”, care se referă în primul rând la domeniile cetățeniei și școlilor. Măsurile planificate au fost deja prezentate pentru “erichmocanu.tv”.

Pentru a obține cetățenia austriacă în viitor, VPNÖ consideră că solicitanții trebuie să se distanțeze clar de antisemitism. “Oricine dorește să devină membru al societății noastre trebuie să împărtășească, de asemenea, responsabilitatea istorică pe care Austria o poartă ca stat în calitate de cetățean”, a declarat Mikl-Leitner. “Lupta împotriva antisemitismului și recunoașterea dreptului statului Israel de a exista reprezintă rațiunea de a fi a statului austriac – și, prin urmare, o cerință de bază pentru acordarea cetățeniei austriece.”

 • Nu mai există cetățenie privilegiată după 6 ani: În general, cetățenia ar trebui să fie acordată cel mai devreme după 10 ani (singura excepție: cetățenii SEE).
 • Curs obligatoriu pentru examenul de cetățenie, axat în special pe valorile fundamentale, integrare, democrație, dar și pe recunoașterea statului Israel.
 • recunoașterea statului Israel.
 • Vizită obligatorie la un memorial al unui lagăr de concentrare în cadrul acestui curs.
 • Nu mai există excepții. Examen de cetățenie și în acele cazuri care sunt în prezent “scutite” pentru că frecventează sau au frecventat școala în Austria.
 • Niciun drept la acordarea cetățeniei dacă sunt condamnați pentru reactivare național-socialistă.
 • Revocarea cetățeniei în caz de condamnare pentru incitare la ură și de condamnare în temeiul legii de interzicere în cazul cetățenilor cu dublă cetățenie.

În școli, Mikl-Leitner cere acum sancțiuni mai stricte în cazul nerespectării obligativității școlare. “Oricine nu dorește să accepte de bună voie mâna întinsă pentru a se integra în comunitatea noastră trebuie să fie sever sancționat financiar”, precizează guvernatorul. “Sancțiunile pentru părinții familiilor care nu doresc să se integreze reprezintă mesajul nostru clar că nu acceptăm dezvoltarea de contra-societăți în țara noastră”, continuă ea.

 • Vizită obligatorie la un memorial al unui lagăr de concentrare, ca parte a școlii.
 • Extinderea obligației părinților de a coopera în educația școlară a copiilor lor:
 • Întâlniri obligatorii între profesori și părinți în cazul unui comportament greșit, al hărțuirii sau al violenței, precum și al lipsei de dorință de integrare (de exemplu, refuzul deliberat de a învăța limba germană, deși o cunoaște sau absenteismul, în special al fetelor, de la toate lecțiile sau de la anumite materii, cum ar fi lecțiile de înot).
 • Obligația părinților de a coopera cu conducerea școlii și cu profesorii – refuzul de a vorbi cu profesoarele, de exemplu, nu va fi tolerat
 • Obligația de a pune în aplicare măsurile convenite în cadrul discuției dintre profesori și părinți (de exemplu, formare anti-violență sau consiliere psihologică școlară)
 • Creșterea semnificativă a sancțiunilor pentru încălcări susținute sau neglijență a obligației de cooperare a părinților. Gama de sancțiuni urmează să fie majorată de la maximul actual de 440 EUR la un minim de 500 EUR și un maxim de 2 500 EUR.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu