Cuvantul Sfant: Fara Pedeapsă

Fie că este vorba de furturi, vătămări corporale grave sau tâlhării, vehicule furate etc. – totul până acum nepedepsit.

Făptașul, un tânăr român, a fost mereu lăsat în grija părinților săi. Acum, puștiul ar putea fi arestat, dar numai pentru că pedeapsa este posibilă la vârsta de 14 ani, conform legislației austriece.

Din păcate sau fericire, tinerii sub 14 ani nu au nicio inhibiție în a înjunghia pe cineva, chiar și cu un cuțit. Infracțiunile sunt multiple, iar autorii rămân nepedepsiți până la împlinirea vârstei de 14 ani. Această stare de fapt este de nesuportat pentru societate, mai ales că, potrivit legii, nu există nicio înregistrare în registrul penal, iar autorii sunt considerați “fără vină” în instanță și sunt din nou protejați. De asemenea, mulți infractori provin din țări în care nu există o evidență clară a datelor de naștere, ceea ce face ca situația să fie și mai dificilă în cadrul procedurilor penale. Cu greu putem vorbi de drepturile copiilor atunci când există un pericol pentru publicul larg. Aceste mesaje ar trebui să fie înțelese și de romanticii sociali care au o inimă mare pentru toate grupurile etnice.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu