close up photo of man cooking meat
Photo by Min An on Pexels.com

Fără grătare în Parcare: controlor atacat de sofer

“Nu faceți grătar – opriți focul. Și, de asemenea, dați muzica mai încet” – după acest anunț făcut de un angajat de securitate al unei companii de logistică din Hörsching, doi români au văzut roșu. Nu au vrut să fie descurajați să facă grătar, au lovit și au scos un cuțit.

Agentul de securitate în vârstă de 42 de ani se afla duminică după-amiază în incinta unei companii de logistică din Hörsching, verificând dacă totul este în ordine. Însă agentul de 42 de ani din Linz nu a avut parte de o tură liniștită, deoarece șoferii români de camioane încălcaseră deja de dimineață regulile casei.

După-amiază, s-a întâmplat același lucru. Românii, care își petreceau weekendul odihnindu-se în parcare, au dat muzica la maxim și au aprins grătarul. Totul era interzis, mai ales muzica, pentru că vecinii s-ar fi putut plânge de ea. Așa că bărbatul de 42 de ani le-a interzis șoferilor de camion să se distreze.

Aceștia au reacționat iritat și violent: Un român în vârstă de 46 de ani i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în spate și l-a imobilizat pe agentul de pază cu ajutorul unui alt șofer de camion. Între timp, un conațional de aceeași vârstă cu atacatorul a luat un cuțit de bucătărie și a amenințat că îl va ucide pe agentul de securitate. În cele din urmă, agentul a reușit să se elibereze, să fugă și să sune la poliție. Cei doi români au fost arestați pentru scurt timp, dar au negat totul. Între timp, ei sunt deja din nou pe drumuri cu camioanele lor, iar dosarul cu acuzațiile de urmarire penala, vor fi trimise la domiciliul romanilor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu