Arhiva erichmocanu.tv – CopyRight 

Hoții (13) lovesc cu piciorul în fetele vieneze de 12 ani

Escaladare a violenței într-un parc vienez. În jurul orei 19.30, un grup de copii a devenit victima unei tentative de jaf.

Încă o dată, poliția din Viena trebuie să raporteze un caz șocant – care va rămâne complet nepedepsit. Pentru că cei doi agresori au doar 13 ani. În prezent, ei fac obiectul unor investigații ale Biroului de poliție judiciară de stat din Viena. Unul este austriac, iar celălalt român.

Aceștia sunt suspectați că vineri, la ora 19.30, au abordat două fete de 12 ani și un băiat de 14 ani în Türkenschanzpark, hărțuindu-i verbal și cerându-le să își deschidă rucsacurile.

Victimele au reușit să scape

Ulterior, cei doi i-ar fi lovit cu picioarele pe cei trei minori. Unul dintre cei doi ar fi tras una dintre victime de păr și ar fi încercat să îi deschidă rucsacul.

Cele trei victime au reușit să scape. Atât cei doi copii de 12 ani, cât și cel de 14 ani au rămas în mare parte nevătămați.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu