Tinerii l-au bătut pe un tânăr de 14 ani și l-au obligat să le sărute pantofii

Un grup de tineri a bătut și umilit un tânăr de 14 ani în Salzburg. Agresorii nu erau necunoscuți poliției.

O agresiune violentă a avut loc în jurul unui grup de tineri în centrul orașului Salzburg. Mai mulți dintre ei, un sârb de 16 ani, un român de 16 ani, un macedonean de nord de 14 ani și trei austrieci de 15 și 21 de ani, au atacat un tânăr de 14 ani în Mirabellengarten. Acest lucru a fost raportat de “Salzburger Nachrichten”.

Tineri cunoscuți de poliție au lovit victima în față cu pumnul înfășurat în lanț

Potrivit raportului, aceștia și-au lovit mai întâi victima cu genunchii în nas și i-au aplicat mai multe lovituri în față cu pumnii, care fuseseră în prealabil înfășurați cu lanțuri. Copilul de 14 ani a suferit o comoție cerebrală în urma atacului. De asemenea, agresorii sunt acuzați că i-au furat apoi băiatului telefonul mobil și că l-au obligat să le sărute pantofii. Videoclipuri cu acest lucru au ajuns în cele din urmă pe rețelele de socializare.

Deși grupul a fugit la sosirea poliției, aceștia au fost arestați între timp. Purtătoarea de cuvânt a poliției a declarat pentru “Salzburger Nachrichten” că toți membrii grupului erau cunoscuți de poliție.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu