JACHETA BLOCHEAZĂ ROATA: UN BICICLIST DE MUNTE A DECEDAT ÎN TIROLUL DE NORD

Un ciclist montan în vârstă de 48 de ani a murit într-o cădere în Reith im Alpbachtal (districtul Kufstein) din Tirolul de Nord, sâmbătă după-amiază. Românul era fără cască.

Potrivit sediului Poliției de Stat Tirol, accidentul a fost cauzat în jurul orei 15.30 de o jachetă atârnată de ghidon, care a fost trasă între furca cu suspensie și anvelopa în timp ce conducea și le-a blocat.

Românul, care călătorea fără cască, s-a lovit ulterior cu capul în drum.

Salvamontiştii au încercat în zadar să-l resusciteze pe bărbatul de 48 de ani. Acesta a cedat în urma rănilor grave la locul accidentului. Bărbatul călătorise cu un român de 55 de ani.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu