Ofițerii de poliție din Carintia (kärnten) au demascat trei livratori de colete ca fiind escroci

Cei trei români au primit coletele la adrese de pe ruta de livrare. Până acum, polițiștii au reușit să localizeze zece firme pagubite. Prejudiciul total se ridică la câteva mii de euro.

Polițiștii de la secția de poliție Steinfeld au oprit trei escroci după investigații ample. Românii, în vârstă de 28 și 42 de ani, au lucrat ca livratori de colete în cartierul Spittal și au comis numeroase activități frauduloase din septembrie anul trecut.

Bărbații au urmat același tipar. Au comandat diverse bunuri precum îmbrăcăminte, unelte și cafea de la mai multe magazine online sub nume fals, fără să plătească pentru ele. Infractorii au selectat adrese de-a lungul rutelor de livrare respective ca locații de livrare. Au scanat pachetele acolo așa cum au fost livrate și apoi le-au dus acasă.

Până acum, oficialii au reușit să identifice zece companii online avariate. Prejudiciul total se ridică la câteva mii de euro. Bărbații vor fi raportați după ce vor fi finalizate alte anchete.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu