Decizia Senatului: scădeți temperatura camerei, opriți apa fierbinte, stingeți luminile! Va fi frig și întuneric la Berlin erichmocanu.tv

Prea complicat? Multe persoane afectate se lipsesc de subvenția de 600 de euro

Alocația pentru încălzire a fost deja plătită de câteva săptămâni tuturor persoanelor eligibile. În multe provincii federale, subvenția a fost majorată în mod semnificativ, iar cerințele au fost extinse. Dar există doar puține cereri noi, deși termenul limită este limitat.

Subvenția pentru costurile de încălzire ar trebui să ofere ajutor financiar gospodăriilor cu venituri mici pentru a face față costurilor în creștere ale locuinței și încălzirii – în funcție de statul federal, pe baza unor criterii diferite. Dar în multe locuri nu există aproape nicio cerere nouă – în ciuda extinderii cerințelor.

Chiar și înainte de inflație, aproximativ 60.000 de persoane din provincia Salzburg – inclusiv aproximativ 10.000 de pensionari cu venit minim – erau expuse riscului de sărăcie. De la majorarea subvenției cu încă 300 de euro, până la un total de 600 de euro, au fost aprobate doar 1.000 de cereri suplimentare. În jur de 8.000 de cereri fuseseră depuse, după cum a relatat vineri Krone.

În ciuda creșterii limitelor de venit ca o condiție prealabilă pentru obținerea subvenției, sunt depuse doar câteva cereri noi.

600 de euro sub formă de subvenție în anumite condiții

Gospodăriile care au primit deja o alocație pentru încălzire în valoare totală de 300 de euro pentru iarna precedentă vor primi automat alocația majorată de 300 de euro. Perioada de aplicare este valabilă de la 1 aprilie până la 31 iulie 2023.

Cerințele sau limitele de venit pentru acest grant sunt:

  • Gospodării formate dintr-o singură persoană sau familii monoparentale: 1.300 euro net/lună
  • Gospodării formate din mai multe persoane (cupluri căsătorite, cupluri care coabitează, parteneriate înregistrate): 1.700 de euro net/lună

Limita de venit net crește pentru:

  • fiecare copil din gospodărie cu alocație familială: plus 360 euro net/lună
  • fiecare copil din gospodărie fără alocație familială: plus 580 euro net / lună
  • fiecare persoană adultă suplimentară din gospodărie: plus 580 euro net / lună
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu