sursa: https://commons.wikimedia.org/

Un copil roman de 14 ani s-a urcat pe vagonul de tren si s-a electrocutat!

Pericol pentru viață! Joi după-amiază, un tânăr de 14 ani care locuiește în Graz a suferit un șoc electric după ce s-a urcat într-un vagon de tren. Starea adolescentului din România este critică.

În jurul orei 14.10, tânărul de 14 ani se afla împreună cu un prieten la triajul din Plabutscherstraße. După ce cei doi au intrat în zonă sau pe liniile secundare fără autorizație, băiatul de origine română s-a urcat pe un vagon. Potrivit companionului său de 13 ani, băiatul a suferit brusc un șoc electric de la linia de înaltă tensiune și a căzut la pământ.

Starea lui este critică în ciuda operațiunii de salvare

Ambulanța, medicul de urgență și ofițerii de la postul de poliție Graz-Wienerstraße au tratat bărbatul grav rănit și l-au scos de pe șine. Ulterior, Crucea Roșie l-a dus pe băiat la cabinetul de pediatrie al LKH Graz. Starea tânărului de 14 ani este în prezent critică din cauza gravității rănilor suferite. Investigațiile inițiale au arătat că tânărul s-a urcat probabil în tren pentru a face graffiti.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu