CLIENT DERUTAT: „EVN A VRUT SĂ-MI TRANSFERE ZERO CREDIT”

A. P. a fost destul de uimit când a primit mail de la EVN: Gigantul energetic care a vrut numărul de cont pentru a transfera un credit de 0 euro.

„Recent, scrisorile inutile de la EVN au crescut”, a afirmat clientul A. P. Pe 13 martie 2023 a primit de la EVN un document cu următorul conținut: „Aveți un credit de 0,00 EUR. Dorim să vă transferăm acesti bani. Pentru a vă putea primi rapid bani, vă rugăm să ne trimiteți numărul de contract. și IBAN-ul tău.”

Datele pot fi dezvăluite prin scrisoare sau e-mail. În cazul unui e-mail, scrieți cuvântul „credit” în linia de subiect.

ASTA SPUNE EVN DESPRE ASTA

Purtătorul de cuvânt al EVN, Stefan Zach, a regretat când a fost întrebat și s-a referit la AI (inteligență artificială): „Desigur, nu este nimeni la noi care să dorească să transfere clienților zero euro”.

De altfel, aproximativ 300.000 de clienți EVN vor primi o scrisoare recomandată în următoarele câteva săptămâni. Gigantul energetic va rezilia de la mijlocul lunii martie în jur de 300.000 de clienți existenți, cei aflați în tariful „Optima Klassik”.

TARIF NOU DE LA 1 IULIE 2023

Acești clienți plătesc în prezent 32,2922 cenți pe kilowatt-oră (Optima) sau 32,7722 cenți pe kWh (Optima Natur) și un preț de bază de 2,82 euro pe lună pentru electricitate. De la 1 iulie 2023, acești clienți vor plăti apoi 31,80 cenți pe kWh pentru energie electrică, dar un preț de bază mai mare de 4,80 euro pe lună. Tariful este apoi valabil un an și se numește Optima Garant Natur 12 – „Heute” raportat . 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu