Doi vienezi fără permis se ciocnesc unul de celălalt

Un accident în care au fost implicate trei vehicule și unul grav rănit a avut loc, joi seară, la Viena. Un participant era foarte beat.

Un șofer de 47 de ani al unui camion mic a ieșit din oraș pe Hadikgasse joi în jurul orei 19:20 și a vrut să treacă drept înainte intersecția cu Hackinger Steg. Potrivit sondajelor actuale, semaforul ar fi trebuit să arate roșu pentru bărbatul de 47 de ani.

Un șofer de mașină în vârstă de 21 de ani a condus pe Hackinger Steg în direcția Hadikgasse și a vrut să vireze la dreapta în Hadikggasse. Se spune că semaforul le-a arătat semaforul verde. Un șofer în vârstă de 43 de ani a ieșit din complexul „Hadikggasse” Park and Ride și a vrut să vireze la dreapta pe Hadikggasse. Se spune că semaforul tău a arătat semaforul verde.

Aproape 2 la mie

La intersecție, s-a produs o coliziune între tânărul de 47 de ani și cel de 21 de ani, ceea ce a făcut ca mașina tânărului de 21 de ani să fie aruncată împotriva mașinii acestuia de 43 de ani. În urma accidentului, tânăra de 47 de ani a fost grav rănită, tânăra de 21 de ani și pasagera ei de 16 ani rănite ușor.

În cursul cercetărilor s-a constatat că tânărul de 47 de ani și cel de 21 de ani nu aveau permis de conducere valabil . De asemenea, în spital s-a constatat că bărbatul de 47 de ani era afectat de alcool (1,97 pe mil). Persoanele rănite au fost transportate la spital de un serviciu de salvare vienez.