Serviciile de urgență nu au mai putut ajuta pe românca (65)

Femeie (romanca) lovită și ucisă de propria mașină

Un accident teribil s-a petrecut vineri dimineață în fața unei pensiuni din Bad Schallerbach din Austria Superioară. O șoferă de mașină (65 de ani) a fost lovită de propria mașină și a suferit răni mortale.

O dramă misterioasă a unui accident s-a petrecut vineri dimineață în Bad Schallerbach. O româncă în vârstă de 65 de ani, care locuia în Althus (Belgia) și dorea să facă o excursie de vacanță la vechea ei casă împreună cu mama ei (84) a fost lovită de propria mașină pe Grieskirchner Strasse (L528). Rănile au fost masive și, din păcate, fatale pentru femeie.

Bagaje încărcate

Viorica M. încărca bagaje în Volvo XC 60 în Bad Schallerbach, în jurul orei 7.35. Femeia și mama ei dormiseră în casa de oaspeți a lui Gabriele și Alfons Aigmüller. „Ați rezervat la noi prin booking.com și ați sosit joi la 20:45”, confirmă Alfons Aigmüller. Vineri, după micul dejun, turiştii au vrut să-şi continue drumul.

Transmisia automată

În timp ce bătrâna de 65 de ani aducea bagajele la mașina parcată în parcare, mama ei încă aștepta în cameră. Dintr-un motiv necunoscut, românca a fost apoi lovită de mașina ei de aproape 2 tone cu transmisie automată, răsturnată și târâtă pe șoseaua Grieskirchner Strasse. Se pare că a vrut să ia ceva de pe scaunul pasagerului, ajungând peste scaunul șoferului. Este de imaginat că ea a mutat neintenționat poziția pârghiei, comutată de la relanti. Oricum, Volvo a început să se rostogolească înapoi.

Mamă în stare de șoc

„Nu am observat nimic până când a sunat soneria și a fost solicitat urgent un medic”, spune Aigmüller. Din nefericire, încercările de resuscitare ale primilor interventori și ai salvatorilor nu au avut succes. Bărbatul de 65 de ani a murit la locul accidentului. Mama ei a cerut îngrijire din partea echipei de intervenție în criză.

Sandra Niculescu