Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Mașină cu viteză confiscată în Vorarlberg: cu ce autoturism circula șoferul și cu ce viteză

Pe contrasens, sub influența alcoolului și circulând cu viteză excesivă în zona Montafon: un șofer a provocat o primă.

ST. GALLENKIRCH Era luni, la ora 15.45, când polițiștilor aflați în patrulare pe L 188 nu le-a venit să creadă ce vedeau. În zona locală dintre St. Gallenkirch și Gortipohl, o mașină venea spre ei pe partea lor de drum, circulând cu o viteză mult prea mare.

“Situația era destul de periculoasă”, a declarat Rudolf Salzgeber, șeful departamentului de trafic din Vorarlberg, la solicitarea VN. A fost evitată o coliziune cu vehiculul de poliție și a fost inițiată urmărirea șoferului care circula cu viteză excesivă, care conducea un Audi A 6 cu peste 200 CP. Șoferul Audi care fugea a fost în cele din urmă oprit și verificat.

Un test de alcoolemie efectuat asupra lui a arătat că era puternic intoxicat. Salzgeber nu a vrut să dezvăluie cât de mult la mie avea bărbatul în organism, ci doar atât: “Era cu mult peste limită”.
Și asta a fost și viteza cu care bărbatul se deplasa în zona locală. Era o viteză uriașă de 171 km/h.
Pe lângă confiscarea permisului de conducere, i-a fost confiscată și mașina, după consultarea cu autoritatea districtului Bludenz. Cel puțin deocamdată.
Șeful de trafic a explicat ce se va întâmpla cu vehiculul: “Landul Vorarlberg are o locație în Bregenz unde sunt păstrate mașinile confiscate. În acest caz specific, autoritatea districtuală din Bludenz va verifica în următoarele 14 zile dacă șoferul contravenient a avut deja o infracțiune relevantă. Dacă nu, acesta își va primi mașina înapoi, dacă da, aceasta a dispărut.”

Sancțiuni administrative majorate

După cum a raportat VN, a 34-a modificare a Legii privind circulația rutieră (StVO) a intrat în vigoare de la 1 martie 2024, cu reglementări privind confiscarea și confiscarea vehiculelor pentru infracțiuni semnificative de viteză.
În același timp, sancțiunile administrative pentru aceste infracțiuni au fost majorate și a fost creată posibilitatea de a impune o interdicție de conducere – în legătură cu un anumit vehicul. Modificarea prevede confiscarea temporară a vehiculelor în cazul în care limita de viteză este depășită cu mai mult de 60 km/h în zona locală sau cu mai mult de 70 km/h în afara zonei locale. Împotriva contravenientului oprit la Montafon sunt depuse mai multe plângeri pentru infracțiuni rutiere.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu