Testele antigen gratuite disponibile din nou în farmacii din 9 aprilie

Din 9 aprilie, cinci teste antigene gratuite de persoană pe lună vor fi din nou disponibile în farmacii. Regulamentul este programat să expire la sfârșitul lunii iunie.

Comitetul social deschide calea pentru testarea antigenului gratuit

Potrivit ministrului Sănătății, asigurarea a cinci teste PCR gratuite, care a fost anunțată și cu o zi înainte, va fi pusă în aplicare prin ordonanță, potrivit corespondenței parlamentare.

Criticile acestei abordări au venit din partea opoziției, care acuză guvernul verde-turcoaz de haos în managementul corona . Sunt deschise și modalitățile probelor școlare. În acest context, Rauch s-a referit din nou la responsabilitatea ministrului Educației Martin Polaschek (ÖVP).

Din 9 aprilie, farmaciile vor oferi din nou teste antigene gratuite

Modificarea diferitelor legi sociale va face posibil ca farmaciile să poată oferi beneficiarilor, începând cu data de 9 aprilie, cinci teste antigen SARS-CoV-2 de autoutilizare de persoană pe lună, inclusiv tuturor celor cu asigurări de sănătate și rudelor acestora în vârstă de zece ani. si peste. Farmaciile primesc o taxă fixă ​​de zece euro pe pachet pentru procesare. Regulamentul este programat să expire la sfârșitul lunii iunie.

Accesul la ELGA este extins

Modificări suplimentare sunt, de asemenea, necesare în Legea privind granturile cu scop special pentru COVID-19, mai ales că statele federale și municipalitățile vor suporta lucrări suplimentare datorită strategiei de testare adaptate. De exemplu, prin acoperirea cheltuielilor acelor persoane care nu sunt asigurate cu furnizorii de asigurări de sănătate statutare, dar au dreptul la beneficii de la unitățile de îngrijire a sănătății din statele federale sau municipalități. În plus, temeiul legal pentru depunerea așa-ziselor teste de sufragerie, care au expirat la sfârșitul lunii decembrie 2021, va fi ancorat din nou în Legea Telematică a Sănătății și va fi extinsă posibilitatea de acces la ELGA.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu